telefon comenzi: 0767.745.555, 0728.628.290, 0757.862.647
Coșul meu conține:0 produs(e)
Nu e necesar
să ne suni tu...
Te sunăm noi!
Livrare gratuită
la comenzi de minim 600 ron
Produsul Zilei
Bloc lumini OEM 6K1941531F SEAT Ibiza II/Cordoba 1993-1999 , Inca 1995-2003 VW Polo 1994-1999 , Caddy 1995-2003

Producător: VAG Group

Preţ cu reducere: 124,00 RON
Preţ întreg: 142,60 RON
Economisit: 18,60 RON

Termeni & Conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.autoilas.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate mai jos:

Toate datele furnizate catre SC IRRIS SRL, prin intermediul formularului de comanda vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC IRRIS SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai, fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea de a sterge din baza de date adresa de e-mail introdusa.

SC IRRIS SRL comercializeaza numai produse noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii vor fi insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Atat pretul cat si specificatiile tehnice ale produselor nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, prin urmare, ele pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor care apar pe www.autoilas.ro au caracter informativ, motiv pentru care uneori pot exista diferente intre acestea si produsul propriu-zis. 

Produsele comercializate prin intermediul www.autoilas.ro , sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003. Termenul de garantie pentru piesele de folosinta indelungata este de 18 luni. Mai jos va oferim o lista cu produsele care intra in aceasta categorie:

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare.
Termenul de valabilitate pentru uleiuri este de 36 luni de la data ambalarii.

Exista cazuri specifice in care vanzatorul este exonerat de orice raspundere privind garantia produselor, sau situatii in care aceasta poate deveni nula. Mai jos va prezentam lista cazurilor care pot duce la pierderea garantiei:

·         Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR, sau de catre producatorul autovehiculului;

·         Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

·         Piesa a fost gresit aleasa sau nu a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

·         Piesa nu a fost identificata corect datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;

·         Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului sau atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;

·         Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);

·         Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

·         Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;

·         Piesele prezinta o uzura normala.


        Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

·         factura de achizitie de la SC IRRIS SRL si bonul sau factura cu care a fost vanduta piesa clientului;

·         certificatul de garantie care s-a eliberat la vanzarea piesei;

·         dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de manopera);

·         documentul emis de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;

·         copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

Nu se acorda termenul de 24 de luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

ALTE CONDITII:

  1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, la maximum o zi de la livrare.
  2. Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate sau piesele care au fost comandate verbal.

Indiferent de modalitatea de livrare, cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul prin e-mail in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.

Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre SC IRRIS SRL - plata va fi efectuata de catre client; de la SC IRRIS SRL catre client - plata va fi suportata de catre noi.

            In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi consistente, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

 Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare – cumparare. Prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara luarea la cunostiinta a prevederile acestor documente.

DATELE NOASTRE


SC IRRIS SRL

Nr. O.R.C. : J20/189/1999
C.U.I.: RO 11596295
Sediul: Hunedoara, B-dul. Corvin nr. 1/13
Judetul: Hunedoara

Cont

RO56BTRL06301202741608XX Banca Transilvania           RO61BRDE220SV04188532200 BRD Hunedoara